Klantenservice: Veel gestelde vragen!

Betaalmethoden

Verzenden en Retouren

Als je bij ons een bestelling plaatst voor 16:00 wordt deze dezelfde werkdag verzonden. Al je bestellingen na 16:00 verzenden wij de eerstvolgende werkdag. Wij hebben helaas geen invloed op de bezorging van de post maar gaan er wel vanuit dat je het product binnen 3 werkdagen in huis moet hebben. Retouren dien je eerst via ons retourformulier aan te melden. Je vindt het retourformulier hier. Retouren dien je conform onze leveringsvoorwaarden in goede, ongebruikte staat en in originele verpakking teruggestuurd te worden. Wij zullen pas tot terugbetalen en/of ruilen overgaan als je product weer in ons in bezit is. Eventuele kosten voor het retour zenden is voor eigen rekening.

Garantie en Klachten

Voor de garantie van onze producten gelden de bepalingen van onze productleverancier, mocht er onverhoopt iets mis zijn met je product vragen wij je om contact met ons op te nemen via info@gdgts.nl

Bestellen

Bestellingen van onze producten dienen je alleen via de site te doen. Bestellingen die je via ons mail adres doet zullen wij niet behandelen, mits anders overeengekomen.